Witam,
Tak jak w temacie mam problem z ukręconą śrubą od napinacza rolki
Kupiłem już jedną ale niestety nie pasuje
Czy ktoś wie gdzie mogę dostać taką śrubę, a może ma ktoś do sprzedania?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 22:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
prawda jest taka, ze najprosciej i najtaniej dorobić
każden jeden tokarz amator takie cuś Ci za piwo dorobi... jak chcesz poczekać na przesylkę to w poniedziałek wytoczę i Ci podeślę
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
jak bym znał wymiary, to pewnie tak, tylko mógłby być problem z wlutowaniem magnesu...
chyba prostsze byłoby znalezienie takiego korka w sklepach z hydrauliką...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Czyli widzę że ta śrobka zawsze pada. Ja dorobiłem w tokarni jak radzą koledzy - zapłaciłem coś ok 10 zł - pamietam jak szukałem po motoryzacyjnych a tam straszono mnie jak to troodno dostać taki element
Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Sie 2001 Posty: 469 Skąd: Ząbki
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 22:02
A mi jak się urwała, to naciągnęli i skrecili na stałe (bez tej tegulacji), aż sobie dorobię... Już chyba z rok tak jeżdżę, śruba leży w samochodzie i czeka pewnie do następnej wymiany paska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum