A mi znowu się podobają, pasują moim zdaniem do tego samochodu
Ja nie lubię felg tych takich "szprychowych", jak kolega wyżej pokazał. Moim zdaniem za wielki bajer na takie auto, no ale gusta to gusta
No ok...dzieki;) jezeli sa to 15 to calkiem ladnie wygladaja..jeszcze obnizyc zawieszenie i bedzie cacy=] ja mam dylemat miedzy 15 a 16 na lato dac i nie moge sie zdecydowac,czy isc na komfort bardziej czy wyglad...no,ale to nie w tym wątku o tym;P
marcin5xd , to Twoje autko, Twoje upodobania i Twój gust, a jak wiadomo nad nimi się nie dyskutuje
Z felami jest tak samo jak z grilem, jednym się podobają takie bez tych pionowych słupków, innym takie gołe, tylko srebrne obramowanie a inni wolą oryginalne (np. ja, te bez kratek to przypominają mi ryj świnki ).
Są i tacy którzy zamiast zderzaka z przodu montują "pług" i to wcale nie oznacza że Tobie ma to się podobać
Mi np. fele się podobają, ale bębny faktycznie, może i pod kolor ale jakoś tak za bardzo nie pasuje. Gdybym miał coś takiego to kupił bym czarną farbę i je pomalował i nic więcej z tym nie robił
felgi mi się bardzo podobają i jakbym takie miał to bym się cieszył.
bębny no co pod kolor możesz dac na żółto jak Ci się nie podoba ale jak kolega wyżej napisał czarny chyba będzie najlepszym rozwiązaniem... lub coś koło tego kombinuj a się przekonasz.
[ Dodano: Wto Gru 15, 2009 23:07 ]
i proponuję poprawić temat bo nie wiadomo o co chodzi
[ Dodano: Wto Gru 15, 2009 23:07 ]
aha i pomaluj lusterka na czarno
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
i proponuję poprawić temat bo nie wiadomo o co chodzi
edycja postów sie wyłacza po 24 godzinach więc tylko mod lub admin może zmienić temat .... wiec na przyszłośćmarcin5xd, od razu poprawnie tytułuj posty
"aha i pomaluj lusterka na czarno [/quote]"
Matius Dlaczego lusterka na czarno? Lepiej jak wszytsko jest pod kolor nadwozia wedlug mnie:P jeszczwe listwy i klamki powinny byc w kolorze;p ja w srebrnym chce wszytsko pod kolor nadwozia;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum