Wysłany: Czw Gru 17, 2009 17:29 Rover jako ekspozycja w sklepie
Mam okazję wystawić swojego R jako ekspozycja w sklepie budowlanym.
Od stycznia ma być promocja na narzędzia. Auto miałoby być odgrodzone od klientów a dookoła manekiny z narzędziami.
Tak naprawdę zastanawiam się jeszcze nad tym ponieważ auto zostałoby wypożyczone ode mnie na 3tyg. Ale... jeśli bym się zgodził... Mógłbym przy tej okazji wypromować ROVERki.pl
Mam naklejki na tablicach rejestracyjnych, ale czy nie ma jeszcze innych gażetów które mógłbym przyczepić?
Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 17:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 17:38
jak dobrze ci zapłacą ze opłacać ci się będzie bez rowerka 3 tyg zyc to idz na to:-) zawsze mile wspomnienie dla właściciela na przyszłość:-) p.s. Szefowie wszystkich szefów moze dorzuciliby koledze jakieś gadżety klubowe w celu promocji?:-D
p.s. Szefowie wszystkich szefów moze dorzuciliby koledze jakieś gadżety klubowe w celu promocji?:-D
byłbym wdzięczny. Na pewno zrobię fotorelację. W tym markecie przewala się naprawdę duuużo ludzi. Tak więc bybały to dobra reklama dla strony.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 17:53
a w ktorym to markiecie i gdzie?;-) no ja uwazam ze to ciekawa oferta:-)
[ Dodano: Czw Gru 17, 2009 17:53 ]
flaga wiem ze na codzien moze kiepawo z tym jezdzic ale na takie okazje bylaby w sam raz:-D Poza tym erjot86, kup sobie arkusz papieru samoprzylepnego a4 do drukarki i popros niech ktos ci przysle logo klubu w duzej rozdzielczosci:-) druknij i nakej na wozik tak na czas promocyji:-)
Tak z innej beczki.. czemu samochód ma stać na ekspozycji i to w dodatku przy promocji narzędzi? Jedno z drugim się jakoś wiąże bo nie rozumiem gdzie tu sens..
Może lepiej doczytaj co ci tam dają do podpisania, bo się jeszcze okaże że auto zostanie rozlosowane wśród kupujących narzędzia, albo jeszcze gorzej posłuży tym narzędziom ze obiekt testowy
Tak z innej beczki.. czemu samochód ma stać na ekspozycji i to w dodatku przy promocji narzędzi? Jedno z drugim się jakoś wiąże bo nie rozumiem gdzie tu sens..
odpowiedź jest prosta. ma to być promocja narzędzi używanych w garażu!!
Yog-Sothoth napisał/a:
Może lepiej doczytaj co ci tam dają do podpisania, bo się jeszcze okaże że auto zostanie rozlosowane wśród kupujących narzędzia, albo jeszcze gorzej posłuży tym narzędziom ze obiekt testowy
nie ma takiej opcji. Ma tylko stać i ładnie się prezentować
robić ... niestety jako takich gadżetów na auto nie mamy ... jedynie naklejka pod tablice i flaga na antene ... ale po prostu może napisać na szybach bocznej tylnych: www.roverki.pl ... coś takiego, jak ma maniaq na swoim MG ... wydaje mi się, że by to najbardziej naturalnie wyglądało ... jeśli chodzi o logo itp, to pliki są tutaj:
co do koszulek na manekinach to moze byc za duzo:-D w koncu to ich sklep:-) ale wozik to mozesz flade walnac naklejki pod tablice:-) ew jakas naklejke druknac jak masz pomysla:-) na manekiny to czuje ze sie nie zgodza:-) bo to jednak zbyt duza ingerencja w ich relame;-) ale to tylko moja opinia:-)
Moje fotografowanie to z profesjonalizmem nie ma nic wspólnego...
A tam się nie będzie nikt pluł,że się fotki robi?
Wydaję mi się,że trzeba by się kogoś zapytać czy można fotografować,nawet jeśli chcę robić fotki tylko Twojego auta bo w końcu był bym w czyimś obiekcie.
Jesteś dzisiaj lub w niedziele w tym Leroyu?
[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 04:04 ]
I kiedy tam auto wstawiasz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum