Jako, że już za chwilę wyjeżdżam na Święta, również Wam z filmiku i Wam tu z Forum, życzę pięknych Świąt w zdrowiu i z rodziną; odpoczynku od codziennego młyna i świetnych prezentów
Wesołych Świąt
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ale pojechani Ci z Warszawy Dzięki i najlepszego Wam jak i całej ekipie roverkowo - mgkowej - zdrowych, pogodnych, Świąt, aby samochody zawsze odpalały, aby paliwo nie zamarzało, aby ABS zadziałał na czas tego i jeszcze więcej ( przecież usterek może być mnóstwo ) życzę Wam ja Wiciu razem z moją kochaną kobitką Mirką. Wesołych Świąt
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
zajefajne!
dziękuje bardzo i oczywiście wzajemnie dla Was wszystkich Kochani zdrowych i spokojnych świąt, bez smutku i łez żeby czas mijał w szczęściu i radości, bez kłutni i waśni, a Was i najlbiższą rodzinke spotykały same miłe niespodzianki
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ten pomysl zrodzil sie nagle, przed wyjechaniem na zabawy w terenie
Marzlismy juz jak cholera. Niektorzy skarzyli sie na brak czucia w stopach
Czesc chciala do domu, czesc leciala na plac poslizgac sie.
Wzialem kamere, zebralem wszystkich w kupe i trzeba byllo jeszcze cos powiedziec. Poczatkowo miala byc zaspiewana koleda. Perez przejal kamere twierdzac ze nie umie spiewac i nakreci nas Niestety nic nie przychodzilo nam do glowy, a mroz sciskal coraz bardziej. W koncu Agnieszka - zona mariusza418 - wypowiedziala moc zyczen. Byla mala pomylka, ale kto by sie tam w taki mroz przejmowal.
Co do filmu. Remii... dziekuje Ci bardzo, ale ja sam wiem ze to zenada
Filmik w jakosci HD ze wzgledu na brak sprzetu do obrobki, musial zostac zdegradowany do jakosci takiej jak widac. Podlozylem tylko muzyke - tutaj uklon w strone P. Rubika .
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum