Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Mam mega duży problem nie ma nigdzie termostatu do rovera 75 w dieslu rok 2000.
Odrazu mówie, że allegro sprawdzone szroty z zachodnio pomorskiego sprawdzone, sklepy nie mają hurtownie też nie mają, w zachodnio pomorskim. Toma Team też już nie ma skończyły mu się a nowa dostawa możliwa dopiero po świętach. Po za tym cena 205 zł to też nie jest to co bym chciał. Jeżeli ktoś posiada taką część albo posiada pewną osobę kto taką część posiada prosze o kontakt. A z tą częscią to naprawde jakaś przesada nikt tego nie sprowadza, z rozbitych anglików już zostało to powykręcane.
zależy mi też na całkiem dobrej cenie ponieważ znalazłem tylko w jednej firmie ale też do sprowadzenia za 260 zł...
mój nr: 605 975 133
Będe bardzo wdzięczny za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 04, 2010 14:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak jak pisałem cena 230 zł nie zabardzo mi odpowiada. tym bardziej że można nowe mieć za 200 zł. Wolał bym jakąś używkę za 100. Tym bardziej jest to nie fajna cena gdyż do wersji benzynowej nie ma problemu z dostaniem takiej części nawet nowej za 90 zł i mowa tu o 2,0 i 2,5. i ja też wolał bym kupić tą część nawet używaną ale taniej.
[ Dodano: Wto Gru 22, 2009 13:27 ]
musiałem i tak tam zadzwonić no bo jednak tego potrzebuje te firmy co podałeś są dobre jednak na tą chwile nie posiadają termostatu do diesla dopiero po 10 stycznia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum