Wysłany: Sob Gru 19, 2009 16:25 [R200]Siatka w grillu i zderzaku
Witam mam zamiar założyć siatkę na grill i zderzak i teraz myślę jaką siatkę wybrać czarną czy srebrną.Mam tu kilka przykładów jak myślicie który roverek lepiej wygląda.
A i jeszcze mam takie pytanie czy trzeba koniecznie wyłamywać te żeberka z grilla czy nie da się ich jakoś odkręcić
ja planuje tez cos tekiego zrobic ... siateczke juz kupilem czarna i tez mam pytanie jak z tym jest ? czy trzeba wylamywac te zeberka czy jakos wyciaga?
Ja bym bral ta siatke z drugiego. To jest oryginalny gril z wersji BRM i jest bardzo drogi.
Zeberka u siebie wylamalem, bo ten plastyk ktory zostaje po ich usunieciu ladnie trzyma siatke. Nic wiecej juz nie trzeba mocowac, powodzenia. I wrzuc foto
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
leszczu19901, a jaki kolor rovera masz? bo tutaj na zdjeciu niebieski plus srebrna siatka wyglada bosko. Ja mam srebrna 400 i siatke w grillu srebrna i tak sobie wyglada, na wiosne chyba pomaluje na czarno siatke w razie w zdjecia w garazu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: Kraków/Nowa Huta
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 09:57
ja dokladnie tez wylamalem zeberka, wstawilem srebna siatke i grila wymalowalem pod kolor autka, dolna siatke zderzaka tez wymienilem efekt super nie mam porownania z seria, w sumie nie lubie chromu takze stad ta wymiana ale to juz kwestia gustu co sie komu podoba pozdrooo
Witam. To mowicie ze do srebrnego R200 lepiej pasuje czarna siateczka?;p To na zdjeciu jest srebrna czy jakas szara?:P bo na jednym jasniejsza na drugim jest ciemniejsza i sam juz nie wiem A mi sie taka podoba... a czarna wg mnie do jasnego nie pasuje jak grill bedzie w kolorze nadwozia i zaslepki od halogenow tez...ale to moje zdanie;)
Witam. To mowicie ze do srebrnego R200 lepiej pasuje czarna siateczka?;p To na zdjeciu jest srebrna czy jakas szara?:P bo na jednym jasniejsza na drugim jest ciemniejsza i sam juz nie wiem A mi sie taka podoba... a czarna wg mnie do jasnego nie pasuje jak grill bedzie w kolorze nadwozia i zaslepki od halogenow tez...ale to moje zdanie;)
po mojemu to chyba srebrna siateczka
Za srebełkiem jestem i ja
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
zeberka mozna tez przetopic, np rozgrac lutownice i podcinac ja kolejno, pozniej resztki wyszlifowac, ale znacznie szybciej i mniej smierdzaco (bo podczas topienia plastik smierdzi niemilosiernie) wychodzi kontrolowane wylamanie, malym brzeszczotem podcinasz lekko zeberka i wybijasz zeberka po kolei
moze nie zawiele tu widac ale ja mam tak zrobione pod kolor nadwozia.. powiedzcie ten czerwony roverek od czego ma dokładke z przodu bo przymierzam sie zakupoic i zalozyc jakas ale nie wiem od czego pasuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum