Wysłany: Pią Lip 03, 2009 00:51 [R 420d] jak podłączyć tempomat?? prosze o pomoc
witam was forumowicze.
Mam pytanie jak podłączyć tempomat w moim roVerku?? nigdzie nie umiem znaleźć wyjasnienia do mojego pytania może tu mi ktos pomoże??
bede bardzo wdzieczny
_________________ Mój pierwszy ROVEREK
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 00:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
o szit, 500 zł na razie pozostaję przy moim prywatnym tempomacie TempoPrawaNogaMagic
Ja to sobie kupiłem na urodziny bo miałem dość trzymania nogi na autostradzie a po 8 godzinach jazdy czasem już nie czujem jej. Dlatego szukałem tempomatu
xROnx napisał/a:
a to ciekawe... możesz podrzucić jakąś fotke gdzie masz zainstalowany guziczek i jak to wygląda? sam to zakładałeś? dużo babrania się?
No mam zdjęcia sa tez na forum
To niebieskie to jest tempomat
tutaj widać jak jest do linki gazu przymocowane:
Panel sterowania:
Tak tak sam montowałem, wszystko sam robię kolo Rovera Babrania dużo nie ma w sumie największy problem jest tylko ten komp sterująca ukryć gdzieś pod schowkiem żeby nie latał i zamocować ta niebieska pompę podciśnienia w komorze. Reszta to już tylko podpiąć się pod kabelki pod stacyjka i tyle. Ja się bawiłem może z pól dnia żeby to zamontować.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
witam odkopie troche temat,otóż posiadam w moim416si "dokładany tempomat" jednakże nie działa, znaczy kiedy kupiłem auto dialal poprawnie po jakimś czasie przestal opisałem towtym watku jednak nikt nie potrafiłmi pomóc, mloże teraz toś sie zlituje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum