ja mam 770-780, w inych autach jakimi jezdzilem obroty sa kolo 900 i nic nie drzy pasat albo satra wszystko dizle a w moim rowerku lekko chodzi kierownica delikatnie i cos w budzie czesie leciutko jak podniose do 850 ustaje ledciutko na kierownicy tylko czuuc ile poduszka kosztuje i wymiana ile
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 19:51
obroty można regulować w przedziale 750-850 komputerem diagnostycznym , kolego wydaje się że takie są ale naprawdę jest ponad 700 , błąd wskazań obrotomierza.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Obroty moga byc ale te lekkie drgania mnie wnerwiaja moze to zima i gumy troszke dostaly w tylek poprostu jak dodam do 850 to ustaja , a zmienaiac poduszek to mi sie niechce finanse dopiero co zmienilem 2 sprezyny.
a jakie sa koszta tych poduch i ktura to mogla pasc ile ich jest
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 21:59
Odpowiedz.
Tak na serio to trochę drży. Kierownica na postoju delikatnie też. Dodam gazu i ok 850 obrotów jest OK.
[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 21:59 ]
Wydaje mi się że jest to wina tylnej poduszki. Mam trochę ją naderwana. A może więcej niż trochę
Wpływ również ma temperatura na zewnątrz.
witia24, U mnie bardzo delikatnie drga. Jakiś czas temu wlepiałem w nią gały do bólu. Teraz przywykłem nie zwracam na nią uwagi. I wiesz co? jak tak pomyslę to nie wiem nawet jak zachowuje się teraz. Jutro popatrze.
Autkiem juz smigasz?
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
apples daj fote tych poduch moze mam to samo jak bedziesz mial okazje ,
to widze ze wszystko w normie
tak autem juz jezdze sprezynki z robocizna wyszly 600zl
pomiar z kompa pozycja 7,2
to pozaostaje mi te nieszczesne webasto os sie zalncza ale pobuczy z 10 sekund i tyle i to bez odpalanaia silnika odpalenie silnika na webasto nie reaguje , musze poczytac troszke kture kable spiac na webasto aby podac napiecie i czy paliwo podaje ale taka pogoda ze niema gdzie auto pod domem
a to jest jakas osobna pompa czy jedna ta co pcha z baku paliwo , ja tam nic nie slyszalem ale zobacze jutro i czy na wylaczonym silniku powino chalasowac bo jak zapale to przy klekocie nic nie uslysze
slysze napewno ta pompe pod maska ta to slychac zdrowo i jakis przekaznik pierdzi jakby pod schowkiem przed odpaleniem wszysto slysze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum