Wysłany: Wto Sty 12, 2010 16:51 Nie działa hibernacja w laptopie...
Od jakiegoś czasu mam problem z hibernacją systemu. Otóż gdy chcę za hibernować laptopa to nic się nie dzieje... Opcje hibernacji mam zaznaczoną w panelu sterowania, a miejsca na dysku mam ponad 5 GB wolnego. System Win XP. Może ktoś jakoś pomóc??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 16:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jaki to lap? I jak wywolujesz proces hibernacji? Przez zamkniecie pokrywy, nacisniecie przycisku?
[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 17:05 ]
Poza tym, przestal dzialac sam z siebie? Wczesniej dzialal? Moze robiles reinstalacje systemu i recznie wgrywales sterowniki...? Napsiz cos wiecej.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wcześniej było tak, że raz zadziałał a raz nie. Ostatnio nie robiłem formata. A hibernuje go przez zamknięcie pokrywy, ale nawet jak go za hibernuje na przycisku to tak samo nic się nie dzieje. Może to poprostu jakiś wirus??
poszukaj w google jest taka instrukacja do rejestru ktora wprowadza odpowiednie dane. Mimo ze w panelu zaznaczales nie koniecznie musi dzialac przez wprowadzenie wartosci dorejestru bedzie dizlalao.
tez tak kiedys mialem prosta sprawa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
start -> wyłącz komputer i jak się pokaże okienko naciśnij [Shift] i stan wstrzymania zmieni się na hibernacje
Tylko upewnij sie, ze po tych wyzej wymieionych zabiegach wlaczona jest w panelu hibernacja. Trzymajac shift najedziesz na hibernacje. Ale dlaczego mialoby to dzialac tak, a nie dziala po trzasnieciu klapa?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
start -> wyłącz komputer i jak się pokaże okienko naciśnij [Shift] i stan wstrzymania zmieni się na hibernacje
Tylko upewnij sie, ze po tych wyzej wymieionych zabiegach wlaczona jest w panelu hibernacja. Trzymajac shift najedziesz na hibernacje. Ale dlaczego mialoby to dzialac tak, a nie dziala po trzasnieciu klapa?
Sprawa załatwiona. Nic z tych rzeczy. Usunąłem Deamon tools i wszystko wróciło do normy
Sprawa załatwiona. Nic z tych rzeczy. Usunąłem Deamon tools i wszystko wróciło do normy
No to gitara A czy on wczesniej nie darl sie jakims komunikatem w stylu, ze nie moze sie odwolac do pliku, procesu, czy cos w tym stylu, bo uzywany jest przez inne cos tam ?
dołącvę się ... W Vista, lapek HP .... była hibernacja i zniknęła .... nie mam zadnego "demona" zainstalowanego ... nigdzie nie mogę znaleźć włączania hibernacji ... wcześniekj było ustawione, że po naciśnięciu przycisku przechodzi komp w hibernację ... teraz w ogóle w liście wyboru nie ma takiej opcji ... jest "nic nie rób", "wstrzymaj", "zamknij" .... kto mi zahibernował hibernacjię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum