ładnie chodzi
mój niestety ma jakaś wieś-końcówkę i wstyd nagrywać, jak kiedyś w końcu wstawię oryginał to będzie dobrze.
działa Ci szpera? nie chcesz sprzedać?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam nie jeszcze się nie nacieszyłem , ja mam tłumik seria tyko końcówka z dyfuzorem, co lekko zmienia dźwięk w środku nie słyszalny a na zewnątrz lekki pomruk , co do szpery to mam dziwne przeczucia ze coś nie tak .może ty wiesz robiłem taki test jedno koło na lodzie drugie asfalt niby równo idzie ale mam wrażenie ze nie do końca , jutro po testuje
według tego co znalazłem i sie okaże :
Jak sprawdzić czy mam LSD:
Testy są dwa. Jeden wymaga podnośnika, drugi plamy oleju.
1) podnosimy napędzane koła do góry. Kręcimy jednym kołem. Gdy drugie koło kręci się w tą samą stronę mamy LSD. Gdy kręci się w przeciwną nie mamy LSD.
2) Wjeżdżamy jednym napędzanym kołem na plamę oleju lub coś bardzo śliskiego. Drugie koło powinna w tym czasie stać na czymś przyczepnym. Próbujemy ruszyć. Gdy podczas ruszania koło stojące na asfalcie nie kręci się, nie mamy LSD.
Hohoho, cóż za temat Gdyby to był Klub Miłośników i Właścicieli Amerykańców, to możnaby takie cuś wrzucać, a tak to...
Komary to wybijam przed snem I chyba auto Ci z leksza na niebiesko kopci
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
E tam odrazu na niebiesko tak sie wydaje na filmiku ,ani grama płynu nie wsiąkło od kąd go mam no może dolałem pół szklanki , silnik też pewnie czemu nie . też coś nakręcę jak chodzi i zasysa
http://www.youtube.com/watch?v=n_QUOIc5Ee8
Rover 216 Coupe Targa, 1.6 16V DOHC D16A8. seria 122KM powinno być ok 130, kolektor z nierdzewki 4-2-1, decat, jakiś końcowy tak moje maleństwo drze jape
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
zrobi się ale wg mnie Tomcat brzmi bardziej dziarsko
bynajmniej nie mam nic do szlifierek a nawet lubię. Nie zapomnę dźwięku mojego poldasa w czasach świetności brat wrzeszczał na tylnej kanapie zatrzymaj tę szlifierę hehe
MG TF 160 srebrny pocisk
głośny to on nie jets, zapewniam Kozika 214Si na seryjnym wydechu tylko ze zmienionym końcowym jest duuuuużo głośniejszy heh, mnie to szczyka, 18zł za 100km, a jak trzeba przycisnąć "-> "magic button" --> petrol
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Mayson Ty to musisz wszystko zepsuć no ilu z nas ma takie auta?
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum