można sobie podejrzeć średnie spalanie. za jaki okres ono jest? w jaki sposób mogę to wyzerować?
kupiłem samochód 3 dni temu, było 9.2l/100km,
po zatankowaniu do pełna, przejechaniu ok. 30km po mieście i 350km trasa (wczoraj, czyli zima) wskazuje 7.2l/100km.
czy to jest wskazanie od momentu tankowania, czy od ostatniego resetu? nigdy nie miałem auta z kompem to pytam
pozdrawiam. Kamil
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 02, 2010 00:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 08:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:15
Wskazanie obliczone z ostatniego odcinka jazdy. Dokładnie nie pamiętam jakiego. Nie od tankowania.
Jak zrobisz Reset w pozycji 21 to odnowa będzie przeliczać. Pokaże na początku jakieś 12l na 100km. Poczekaj jeszcze trochę, a zejdzie niżej. Albo i nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum