Wysłany: Sob Sty 16, 2010 19:50 Co mogło się stać?
Pomózcie, bo juz mnie krew zalewa. Nie mogę sobie poradzić z (dla mnie ) sporym problemem.
Dlaczego, jak chcę napisać literke ~ę, pisze mi sie z tym pierniczonym dynksem?
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wyglada na problem z kodowaniem... Dla innych literek polksich tez tak jest?
Kiedys taki problem mialem ze sterownikiem ATI. Jak wpisywalem Ł to wychodzilo L.
Sprawdzales jaki masz uklad klawiatury, jezyk, itp.?
To sie dzieje, tylko w konkretnej aplikacji czy kazdym polu do wpisania na terenie windowsa
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
"Arial,0"="Arial,204"
"Comic Sans MS,0"="Comic Sans MS,204"
"Courier,0"="Courier New,204"
"Courier,204"="Courier New,204"
"MS Sans Serif,0"="MS Sans Serif,204"
"Tahoma,0"="Tahoma,204"
"Times New Roman,0"="Times New Roman,204"
"Verdana,0"="Verdana,204"
Takie cos do wklepania w rejestr podali na searchengines.pl przy podobnym problemie z polskimi znakami.
Ps.
Ten dynks nazywa sie tylda
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W takim razie, mozesz sprobowac zrobic to co powyzej.
Jesli nie dalo nic, moze sciagnac program http://www.darmoweprogramy.org/566/KeyTweak
ktory pozwala modyfikowac skroty klawiaturowe. oraz remapowac przyciski.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja mam tak czasami, ale po restarcie "samo się naprawia"
pewnie to co ty masz co się "naprawia" po restarcie kompa to "niechcący" wciśnięty jednocześnie "Shift" + "Ctrl" - też długo nie wiedziałem jak to działa i niby "tylko" restart pomagał
ale od czego są kumple - teraz już pamiętam co trzeba zrobić
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
nie wiem co ta kombinacja robi bo jak na próbę chciałem zobaczyć to nic się nie zmieniło
no chyba, że jak już coś się zrypie to dopiero wtedy ją wykonać - ale co ma się zrypać, żeby zadziałała?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum