Jak w poprzednim temacie dzisiaj założonym:
"Witam.
Podczas jazdy przedni prawy kierunkowskaz nie zawsze funkcjonował jak należy,raz działał równomiernie, poprawnie nastepnym razem sie przycinal na chwile i nie mrugal.
Dzisiaj odkrecilem caly ten element z zarowka aby sprawdzic co jest patrze a tam
jeden (drugi już pewnie podczas wyjmowania wypadł) nadłamany drucik wystawał,co najgorsze dotknąłem go i ...odleciał. Włożyłem z powrotem i koniec,smierc migacza-zarowka o'k.
Gdzie taka nakretke, gniazdo żarówki (nie wiem jak fachowo nazwac) moge dostac?
Czy wogóle mozna to kupic czy musze całą lampę kupić,albo moze pasuje od innych czesci
samochodowych.
Pozdrawiam"
Może teraz więcej podpowiedzi dostanę, gdyż autko bez kierunku nie za bardzo sprawne jest
Czy wie ktoś o takiej części z jakiegoś innego auta, która by pasowała?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak tak, chodzi o tę część co to w niej siedzi żarówka, a którą to wkręca się w klosz (zresztą dosyć niewygodnie )
zdjęcie zrobię jutro i wrzucę, część zostałą w aucie a zimno tak że się z domu wychodzić nie chce.
PS. podziwiam swego roverka że w taki mróz pali bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum