hertz25, mi osobiście końcówka wogóle nie pasuje do wyglądu samochodu i jakoś nie lubię powiginanych lub spłaszczonych tego typu.
Ja póki co mam wymieniony wydech na standardowy ale z końcówką mocno wypolerowaną więc się błyszczy (mała okrągła).
Może faktycznie wystarczyłoby nasadkę zmieniającą dźwięk ale czy nie zmieni się na gorsze "blaszany" dźwięk.[/b]
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Ostatnio zmieniony przez Tomaszi Sro Sty 20, 2010 00:38, w całości zmieniany 4 razy
ta druga koncowka ładniejsza tyle ze dluzsza ma ona 22cm ja jak zakupilem miala niecale 18cm chodzi o to ze czym dluzsza tym bardziej dziwnie wyglada ale to tylko moje zdanie
nie absolutnie nie moze wystawac za bardzo bo wyglada to fatalnie to juz lepiej nie zakladac koncowki hehe. Snigi puszcze bedzie zmierzone wszystko i dopasowane za jakis czas odgrzebe temat i sie pochwale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum