Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witajcie!
Mój Roverek niestety uległ wypadkowi, w który śmierć poniósł zderzak tylni, listwa chromowana, i klosz lampy.
W związku z tym że dostane wypłatę za szkodę z ubezpieczenia OC sprawcy, chciałem dokonać wyceny w ASO.. niestety takowy w pomorskim nie istnieje.
Czy znacie może jakiś warsztat który podjął by się dokonania wyceny na podstawie wyceny z ubezpieczalni ? Albo chociaż jakiś serwis, który na piśmie przedstawił by kosztorys samych części ?
Będe bardzo zobowiązany
Pozdrawiam,
Tomek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 30, 2010 22:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 10:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
dostałem wycenę z ubezpieczalni w której mam taką pozycję:
Ident/ETNR Opis części Dostawca Kwota
DQC101280LML Pokrycie zderzaka ROVER 534,54
Zastanawia mnie czy to na pewno tyczy się zderzaka (tylny) skoro opis części to ''pokrycie zderzaka'' rzeczoznawca wpisał zderzak do wymiany. Wydaje mi się że za zderzak powinno być więcej(pomimo amortyzacji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum