Coraz bardziej popularny w naszym kraju. Po eplusie, naszej-klasie przyszła pora na facebook? Jak na razie mało tam pokemonów. Korzystacie z tego serwisu? Macie tam konta? Do czego wam służy? Gracie w farmę lub hodujecie rybki?
Ja osobiście korzystam, ale służy mi do kontaktu ze znajomymi z Polski jak i z zagranicy.
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 22:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam konto, ktore traktukje jako skrzynke adresowa do znajomych dostepna z dowolnego kompa. utrzymuje kontakt ze znajomymi ze studiow co sie po swiecie porozjezdzali...
nie mam konta ani a eNka.pl ani na fejsbuku itp. za to mam na kilku forach i tam tez się udzielam dla mnie nk czy facebook to jakies nieporozumienie...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
mam konto ale poza utrzymaniem kontaktow nic sie tam nie dzieje - w kazdym razie w moim przypadku
Ja tak samo.
Zresztą tak samo traktuję NK, grono, Linked In i GoldenLine.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum