Wysłany: Wto Lut 16, 2010 08:51 [R400 '98] i wysokie fotele
witam.czy moze mi ktos pomoc w malym problemie,ale bardzo zenujacym jak dla mnie?
otoz jezdze nierac ojca roverkiem 400 i siedzenie pomimo ze jest opuszczone maksymalnie na dol,siedzi sie w nim i tak bardzo wysoko.czy jest mozliwosc jakos jeszcze je opuscic? troche to smieszne jak w takim samochodzie siedzi sie tak wysoko[ponad wszystko].
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 08:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 09:01
Jedyne co możesz spróbować zrobić to położyć troche oparcie i ew przybliżyć/oddalić fotel od kierownicy. Jak wysokość fotela jest na min to nic więcej nie zrobisz. Taki juz urok tego autka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
urok ma dobry,ale tylko jak sie na niego patrzy,pozatym ma bardzo wiele niedoskonalosci,o ktorych przekonalem sie dopiero po zakupie.nigdy nie mialem roverka,a zrobil na mnie dobre wrazenie.dopiero jak kupilem to zmienilem troche zdanie.
to ja nie wiem ale u mnie w R400 siedzi się nisko. Pierwszy raz jak wsiadłem to 'wpadłem' w siedzenie. Jak każdy wsiada do mnie do samochodu to mówi że jest nisko.
Fakt nie mam regulacji wysokości siedzenia nie jest to skóra ani nic.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Mój Roverek ma bardzo niskie siedzenia. To znaczy moge sie wywindować, że głową walne w sufit, ale normalnie są nisko. Do samochodu sie wpada a nie wchodzi...
Wszyscy pasażerowie zwracają na to uwage.
Co do wad.. kurcze mam go pół roku i wciąż jestem zachwycony Tylko bym jeździł i jeździł. Może dlatego że mam 172cm ....
Pewnie że każdy samochód jakieś ma. Mnie w roverku najbardziej denerwuje problem z serwisowaniem ale samochód jest fajny
Chociaż HGF juz robiłem
Możesz powiedzieć o jakie niedoskonałości Ci chodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum