jak wszystko jest ok to zamknie,
miałem to dziś sprawdzić, ale przychodze po robocie do roverka, przekręcam kluczyk rozrusznik zakręcił kilka razy i powiedział NIE, więc musiałem popierda*** empekiem z akusiem do domu i na razie się ładuje
Już rano słabo kręcił bo był nieco rozładowany, a do tego jest troche słaby (Centra Standart KC25 62 Ah 540 A, wiek ???)
wiem tyle ile wyczytałem, w mojej instrukcji pisze, że używając zamka w bagażniku można otworzyć wszystkie zamki i je zamknąć, ale samo przekręcenie kluczyka w zamku bagażnika zabezpiecza alarm, ale już go nie odbezpieczy bez użycia pilota.
podładowałem troche aku i przygoniłem już roverka do domku, teraz dalej ładuję
wiem tyle ile wyczytałem, w mojej instrukcji pisze, że używając zamka w bagażniku można otworzyć wszystkie zamki i je zamknąć, ale samo przekręcenie kluczyka w zamku bagażnika zabezpiecza alarm, ale już go nie odbezpieczy bez użycia pilota.
dziwne według mojej instrukcji nic nie jest napisane na temat zamykanie wszystkich zamków za pomocą zamka w bagażniku
rafal_13, może wkleisz skan strony, gdzie masz coś takiego napisane?
witam, już dwa razy, w ciągu 2 tyg, zdarzyło mi się, że podczas otwierania samochodu kluczykiem (mam problemy z pilotem dlatego zamykam i otwieram kluczykiem) usłyszałem pojedynczy dźwięk klaksonu? O co chodzi? Czy jest jakieś zabezpieczenie w roverze, które w jakiś sposób się aktywowało? Dodam, że po otwarciu samochodu poza pojedynczym sygnałem klaksonu innych objawów nie było i problemów z odpaleniem samochodu tez nie miałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum