Wysłany: Sob Lut 27, 2010 13:21 Tytuł piosenki - Mallancia
Witam wszystkich
Mam takie pytanie techniczne. W tym ,,megamixie" Mallanci jest piosenka której ani tytułu ani jej samej nie moge znaleźć. Byłbym zobowiązany gdyby ktoś mógł mi podać tytuł albo namiary na nią.
http://dj.bartek.wrzuta.p...-_megamix_a_mix
Zaczyna się od 3:30
Pozdrawiam
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 13:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jestem prawie przekonany, że jakaś dicopolowa Polska piosenka zaczyna się właśnie podobnie jak po odliczaniu pierwszy fragment tego mix'a
Oczywiście to dico polo, to pewnie też jakiś cover.
Thef - nie przypomina Ci to czegoś? Podpowiedź - Zator
Adran355 Jakie pudło? Mallancia z Cliverem później nagrali kolejną wersję tego "utworu" A podejrzewam, że pierwsza wersja również była zapożyczona skądś
Później pojawia się jakiś "Move your body", który też jest wzięty z jakiegoś kawałka, a to o co pytasz to mi się akurat absolutnie z niczym nie kojarzy, a podane przez rodi_ tytuł i wykonawca w ogóle nie chce się znaleźć w różnego rodzaju portalach audio/video.
Niestety, to nie jest mój ulubiony gatunek muzyczny, więc nie mogę się bardziej zaangażować w dyskusję.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, troszkę się nie zrozumieliśmy
Bo chodziło mi że link do ,,jotuba" to akurat nie do tej piosenki co pytałem
A tak to z resztą masz racje oczywiście
Mnie ostatnio przez te ,,nastolatkowe doły" naszło na ten typ muzyki
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
ostatnio wrzucałam linka na forum z programem do ściągnięcia. Wklejasz kawałek który Cię interesuje a program wyszukuje Ci tytuł i wykonawcę http://www.dobreprogramy....dows,12070.html
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
emilanka, używałem podobnych programów kiedyś, ale nie spełniały moich oczekiwań. O ile proste utworki dało się zidentyfikować to już jakieś zaawansowane kawałki, czy chociażby takie remiksy były dla programu przeźroczyste.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Popraw link bo skopiowałaś z forum i jest ucięty, używaj opcji "kopiuj adres odnośnika"
już się poprawiam przeoczenie i głupi błąd http://www.dobreprogramy....dows,12070.html MaReK nie wiem czy w tym przypadku zadziała ale może warto spróbować, z tego co wiem to potrafi rozszyfrować też te jak to nazwałeś bardziej zaawansowane kawałki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum