Postanowilem wymienic sobie moje stare, sparciale, okropne fotele i kanape w aucie... i tu pojawia sie moje pytanie. Czy fotele z R25 beda pasowaly do mojego r216 z97r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 242 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 00:18
to fotele z mg, podobno powinny pasować (z tego co słyszałem) jednak wiem, że dość wysoko się w nich siedzi. Ja nie jestem wysoki ~ 184 cm i w R 200 (po 95 roku) w fotelach rovera (podobno te z mg są jeszcze wyższe trochę) mam głowę w podsufitce.
Polecam więc najpierw przymiarkę albo szukanie foteli ze starej 200tki (całkiem fajne choć dość szerokie).
p.s. z tymi konkretnymi nie wiem czy jest wszystko ok bo wyglądają niby b. dobrze a widziałem je w tej samej cenie z 3 - 4 miesiące temu na allegro.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Siedziałem w tych z MG i nie odczułem większej różnicy jeżeli chodzi o wysokość. Jeśli będą pasowały, to pewnie się zdecyduje właśnie na te. Nie konkretnie z tej aukcji, ale z MG
A tak na szybko, żeby nie zakładać nowego tematu. Niech ktoś mi odpowie czy kanapa, fotele od wersji 5d rovera 200/25, mg zr, są takie same jak w wersji 3d?
A dlaczego miałby nie pasować Fotele z R25 czy MG ZR, z tego co widzialem pasują do R200. Co do dokładnej instlacjii ich w samochodzie to nie wiem czy trzeba tam coś dodatkowo kombinowac
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Ja przy wymianie musialem tylko wtyczki od "poduch" zmienic bo roznily sie w przednich fotelach .W nowych wtyczki minimalnie sie roznily i nie pasowaly do moich . Obciac zlutowac i po klopocie .
Do odkrecenia srob przy fotelach radze zakupic wczesniej pasujacy klucz
czy fotele w wersji angielskiej da rade tak zamontowac, zeby fotel kierowcy byl po lewej stronie, a nie po prawej? pytam ponieważ w fotelu kierowcy jest regulacja wysokosci.
i jescze jedno. czy fotele od wersji 3-drzwiowej beda pasowaly do 5-drzwiowej... wygladaja chyba identycznie.?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum