Nie chwaląc się, po spotkaniu w Warce (zlot starych samochodów), też mi się udało ustrzelić kilka kwiatków angielskiej motoryzacji Ale ten tutaj Zlot powala
Strasznie mi się podoba ten MGA-06 - zwłaszcza przód.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
mam jakiś tam plan, żeby na 40 urodziny (boże, to już w przyszłym roku... ) zakupić 40 letni samochodzik i starzeć się razem z nim
Jak się uda to 40 letni tomirek, w 40 letnim autku z 40 letnim zegarkiem na ręku będzie się lansował po mieście
Z tego co pisał na forum to jakaś lokalna imprezka w Australii, pod koniec lutego Mogę się dopytać dokładniej.
[ Dodano: Nie Mar 21, 2010 09:46 ]
DawidNB napisał/a:
Ley,
Cytat:
8 Mar 2010, Illawarra Air Show, Wollongong NSW
po wrzuceniu na stronkę autor prosi o linka
Uprzedziłeś mnie Ale jakim cudem 8 marca jak post ze zdjeciami jest wrzucony na forum z datą 28 lutego? Z exifa zdjęcia też wynika, że zrobione były 28 lutego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum