szukam szukam i w zasadzie nic konkretnego nie znalazłem poza tym że to wiązka tylnej klapy która nawet nie wiem gdzie jest i co z nią zrobić
a bezpiecznik od stopu gdzie znajdę i jak go zlokalizować ale pewnie to nie to jak wiązka tylnej klapy
no więc wczoraj zajrzałem do tej wiązki ale ciężko tam cokolwiek dojrzeć,przez tą gumę jest to niewygodne bardzo,no ale nic nie zauważyłem żeby było nie tak z tym że poruszałem tym i przestało świecić więc coś tam będzie nie stykało prawdopodobnie?
Sprawdż bezpiecznik od stopu. Prawdopodobnie jest spalony. Nie wiem jak w 200 ale w 400 bezpieczniki znajdują sie pod schowkiem takim malym po lewej stronie kierowcy( pod kierownicą) Musisz go wyjąć. Tam masz bezpieczniki i jak wyjmiesz ten schowek to bedzie na nim opisane który bezpiecznik jest od stopu. Sprawdz czy nie jest spalony. Mialem podobną sytuacje tylko ze z kierunkami( caly cas swiecily) wymienilem bezpiecznik i po klopocie.
U mnie był to zablokowany od mrozu chyba czujnik wciśniecia pedału hamulca. a Znajduje się on własnie obok pedału hamulca. Ale skoro ruszasz i miga to pewnie faktycznie coś z wiazką tylnej klapy
no więc wyszło że to wiązka jednak że coś tam zwierało i dodatkowo żarzyło mi się ogrzewanie tylnej szyby ale już wszystko ogarnięte i mam nadzieje że będzie już ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum