Wysłany: Nie Mar 07, 2010 08:25 [r200] potrzebuje waszych opini na temat alufelg
witam, chcialbym sie dowiedziec co sadzicie na taki zestaw:
moj roverek
z takimi aulskami r15:
jeszcze zastanawiam sie nad takimi uzywkami:
no i w zestawie opnki 195/50 r15
z gory wielkie dzieki za opinie:)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 08:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jedyne co Ci mogę doradzić jako kompletny amator to że pod względem wizualnym te pierwsze felgi są ciut ładniejsze od tych widocznych na samochozie. Masz link może znajdziesz jeszcze ciekawsza opcje http://alu-kola.elektrony...17&typ=typ%20RF
Te na aucie ładniejsze:) zwróć uwagę na grubość tych pierwszych, na aucie będą jak kołpaki a te co są na zdjęciu z autem odsłaniają troche środka i bardizej realnie wyglądają tak. Ale sprawa gustu, jak co komu bardziej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wybrał bym te drugie jeśli oczywiście są to oryginalne Borbet'y T bo są też podróbki innych firm. Oczywiście bierzesz pod uwagę rozmiar tych felg? ZTCP te Borbety występowały najczęściej w rozmiarach 7,5J i 9j przy ET 35, a czy taki rozmiar będzie pasował do Rovera to odsyłam do wyszukiwarki bo to chyba jedno z najczęściej zadawanych pytań w tym dziale...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Dane techniczne felgi: Średnica 15" Szerokość 7" Rozstaw szpilek 4/100 Osadzenie (ET) 35. z tego co czytalem i wiem to powinno byc ok, dane tej na aucie nie znam chodzilo mi glownie o wzor, bo ta pierwsza to juz konkretna
jak sie na jakies zdecyduje to napewno wystawie fotki. moze jakies inne laczki mi wpadna
[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 20:00 ]
czy ma ktos aluski 15 z opnkami 185/60 lub 65? wyglada to jakos fajnie przy standardowym zawieszeniu. a jeszcze jedno jak jezdzi taka 200 z motorem 1.4 75KM na oponach 185/60(65) lub 195/50(55) r15?
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 20:20
fela fajna ale jaki koszt? Et trochę małe ale... A nie lepiej 16"? Zobacz sam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 20:47
a jaki masz motor, 8V?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 20:50
no szkoda że taki słaby ale i tak można założyć bo auto porusza się tak samo i nie ma oporów bo klucz jest w oponach czyli 205/45R16 i jedzie tak samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum