Witam sezon się zbliża okazja na zakup nowych felg, robię przymiarkę do 17"
raczej do wzoru pierwszego (na załączonym foto) ale jakie jest wasze zdanie w tym temacie podoba mi się też drugi wzór, ale obawiam się że może być trochę problem utrzymaniem ich w czystości.
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 22:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 23:28
Hej,
jak dla mnie najbardziej pasuje do 75 wzór trzeci.
75 to elegancki i dostojny wozik więc szukałby czegoś w klimacie "ekskluziv"
Drugi wzór to felgi Advanti Racing z czerwonym malowaniem w środku , które kompletnie nie pasuje do charakteru R 75. To typowe felgi utrzymane w sportowym klimacie , jak dla nie pasujące bardziej do MG
Pierwszy wzór jest trochę z innej epoki Przypominają strasznie takie stare felgi ENZO
Ja polecam 3 wzór ale jak już chcesz szprychy to na pewno nie takie jak na drugim foto. Te są zbyt sportowe.
no jasne tylko pierwsza sprawa to cholernie ciężko je dostać a druga to jak już się trafią to używki i cholera wie co z nimi się działo przez ostatnie lata więc wolę nowe mimo że nie będą takie jak "fabryczne" 17"
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum