Tak czy inaczej to co do wyposażenia to bajkopisarz:
Jeśli ksenony to nie oryginalne - brak spryskiwaczy
ESP - nigdy nie było w R75
podgrzewane fotele - brak
pod. przednia szyba - nigdy nie było w tym modelu
i jeszcze brak zaślepki w przednim zderzaku no i cena jak na 2004 to bardziej niż niska. Ogólnie autko nie budzi zaufania
_________________ Pozdr.
Dukat11
Ostatnio zmieniony przez dukat11 Wto Mar 09, 2010 20:26, w całości zmieniany 1 raz
Przód piękny- tylko brak zaślepki od haka holowniczego, biorąc pod uwagę rocznik- rzeźba
Nie licząc nawigacji i ekranów w zagłówkach- wyposażenie nędza.
stosunek zdjęcia+przebieg/ ceny- zbyt optymistyczny.
Auto za tanie, żeby było w super stanie.
Jesli to jednak 2004 rok,wersja limitowana to okazja a nawet podejrzanie tanio!!! Ale logo Rovera powinno juz tam byc te nowe(te czerwone) a jest te stare
Może poprzedni właściciel - po tablicach sadząc - Holender po dzwonie zrobił sobie mały tuni9ng [/quote]
Na to wyglada Duzy plus dla Holendra za pomyslowosc
Hehe widzę, że rozpętałem istną burzę tym wehikułem;) Z czystej ciekawości jutro przedzwonię do właściciela z pytaniem: "Jak wersja po 2004 roku datuje się tylko rocznikiem 2000?". Jeśli znajdę odpowiedź to podzielę się z Wami:)
Dzięki apples, spróbuję się rozejrzeć w Choszczówce. Mogę wiedzieć skąd znasz mazowieckie strony:)? Pozdrawiam
Według mnie auto po jakiejś totalnej kombinacji,przód od wersji limitowanej na 100 lecie marki,tył (pokrywa bagażnika) od wersji starszej,znaczek firmowy z przodu nieoryginalny,w wersji limitowanej nie było w nim cyferek 75,z tego co widzę reflektory soczewkowe a nie ksenony,ładne felgi z wersji późniejszej.Co to za znaczek naklejony na prawym tylnym słupku,nie mogę rozpoznać co tam ten "tiuningowiec" z Holandii nakleił.W wersji limitowanej na stulecie marki za tylną szyba nie było znaczka Rover tylko flaga brytyjska.Co do wnętrza to niestety za mało widać na fotografiach.Przebieg do rocznika po prostu rozweselający,pewnie w Holandii jeździł tym samochodem kolejny dziadek i tylko w niedziele do kościoła .
AMG współpracuje z tego co wiem tylko z Mercedesem,dlaczego z ta firma powiązano Rovera to słodka tajemnica sprzedającego.
Jedna wielka kombinacja i ściema,mówiąc otwarcie obszedł bym ten samochód szerokim łukiem.
A i jeszcze jedno,w samochodach z tym grilem montowane były silniki CDTi o mocy 131 KM
_________________ był Peugeot 406 1,8 16V,Alfa Romeo 166 2,5 V6 24V wiele innych,jest Rover 75 CDTI i Alfa Romeo 145 1,4 TS
Sprzedam:http://otomoto.pl/rover-75-100th-anniversary-limited-edit-C14801047.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum