Wysłany: Sob Mar 13, 2010 21:32 Pomoc w wyborze imienia
Hej,
Dziś z do naszego domu dołączył nowy członek rodziny. Kot. Ojciec jest kotem brytyjskim (jakby inaczej na miłośnika Roverów ) a matka kotem szkockim.
Kotek ma 3 miesiące i jak go zobaczyliśmy dziś na wystawie kotów rasowych to wystarczyła chwila aby zapadla decyzja że wraca z nami do domu.
Przyjechał. Rozgościł sie i pojawił sie problem... jak do niego mówić?
I tu mam prośbę do was. Macie jakies pomysły na imie dla niego?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 21:47
Wow, kolejny rewelacyjny temat z dziedziny motoryzacji Daj mu na imię "bezdomny", bo za kilka tygodni będziesz go chciał wyrzucić za podrapane obicia i meble
PopaY, zauważyłeś, że to jest offtopic? Wytłumaczyć Ci co to znaczy?
Niektórzy widzą coś poza czubkiem własnego nosa i maja w nosie podrapane meble, a na pewno sa na tyle odpowiedzialni żeby przewidzieć to zanim podejmą decyzję.
Mixted, ale do psa średnio pasuje "ołówek" bo jak go zawołasz ?
Pies powinien mieć jakieś imie które jest twarde i szybkie do wyrażenia, np. "reks", "frej", "bary", "gryf". Imię "tosiek" dla wielkiego bydlaka jest conajmniej smiesnze
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jeśli miałbym być szczery to wolę psy niż koty. Miałem od dziecka do czynienia z tymi i tymi i wiem, że kot potrafi być wredny jak się uweźmie na kogoś. Poza tym mając pół roku dostałem od kota w ryj Bez pazurów ale dostałem... nie pamiętam tego, ale mi mówiono. Błędem było ze strony babci i rodziców, że mi powiedzieli o tym jak miałem 4 latka. Postanowiłem zemścić się na kocie i kiedy doglądał wrogów swoich z podwórka, a ogon jego zwisał z parapetu postanowiłem go ugryźć. Od tamtego czasu nei lubiliśmy się
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Tak. Kot się nieźle !@!$#ł Spieprzał z wrzaskiem po pokojach. Babka nie wiedziała co się dzieje, a to przecież jego największa miłość Notabene znaleziony przez psa i przyniesiony przez niego do domu
po moim avatarze chyba widać, że lubię kotki...
a wracając do tematu...
my z Tomaszim mieliśmy kotkę rasy dachowiec
nazywała się Ciri, skrót od Cirilla
gdybym to ja miała wybierać imię dla kotki, nazwałabym ją Gaja, a kocurka...Pan Kot albo Puszek
albo Pan Wąsik... (czyli Mr. Whiskers)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum