Witam zamierzam kupić akumulator Centra Futura do Rovera 220 SDI w sklepach mi mowia ze powinien byc 60 Ah na internecie na stronie Bosh na str centry wszedzie pisza 60Ah a wy zakladacie 72 Ah wiem ze juz wchodzi na styk powiedzcie mi jeszcze czy alternator doładowywuje taki akumulator
Zima już się kończy mrozów nie będzie to nie wiem czy jest sens kupować chyba ze Tobie już stary aku w ogóle nie kreci no ale jak wolisz. Ja zakupiłem 72Ah 720h Centre Future i kreci jak szalony mam ja od 2 miesięcy na razie jest ok
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 18:28
Franki28 napisał/a:
Witam zamierzam kupić akumulator Centra Futura do Rovera 220 SDI w sklepach mi mowia ze powinien byc 60 Ah na internecie na stronie Bosh na str centry wszedzie pisza 60Ah a wy zakladacie 72 Ah wiem ze juz wchodzi na styk powiedzcie mi jeszcze czy alternator doładowywuje taki akumulator
...od ponad 2 miesięcy siedzi u mnie Centra Futura 77Ah i z doładowaniem nie ma żadnych problemów- zielona kontrolka piknie na niej świeci jak świeciła przy zakupie
takiego nie kupie bo chyba az takiej potrzeby nie ma ale tez sie przymierzałem do 72 Ah i taki bedzie zakupiony najwiecej mi chodzilo czy doładowywuje alternator jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc
_________________ Jeśli ci pomogłem kliknij pomógł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum