Wysłany: Pią Mar 19, 2010 15:58 [R200] Proszę o ocenę
Proszę o opinię na temat tego ogłoszenia.
Z Dolnośląskiego raczej mały wybór jest, a to wydaje się być akurat całkiem ok, prosiłbym jednak Was o opinię.
Z tego co widzę, śrubki od licznika były odkręcane, więc pewnie przebieg zaniżony...
Ja jeszcze widzę, ze coś ma chyba nie tak z wycieraczkami (ta od kierowcy jakoś sterczy na pół szyby, może dlatego na ostatnim zdjęciu są podniesione do góry), rdzewieje przy zamku tylnej klapy, brak żeberka w grilu. pod wlewem paliwa i na drzwiach jakieś przetarcia (albo cuś)
Dzięki za odpowiedzi! Zamurowało mnie, jak zobaczyłem, że faktycznie nie ma tego jednego żeberka na grilu, a przecież przeglądałem te zdjęcia chyba z 50 razy
Czyli gril do wymiany w razie czego + rdza przy zamku klapy z widocznych usterek.
Biorąc pod uwagę rocznik i zakładając, że nie będzie jakichś większych usterek mechanicznych, jaka byłaby rozsądna cena za to autko ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum