Wysłany: Pią Mar 19, 2010 20:54 [r200/R25/MG ZR]Tylne lampy
Wiosna coraz bliżej, więc pomyślałem że czas na jakąś nową zmianę w roverku
Padło na tylne lampy. Jak myślicie które najlepiej pasują do niebieskiego roverka
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 21:33 Re: [r200/R25/MG ZR]Tylne lampy
Pływak napisał/a:
Oryginalne...
Szczerze mówiąc też wyczyściłbym i zostawił oryginalne. Z przednich lamp podobają mi się angel eyes, a z tylnych - chociaż widziałem na forach już różne, to nie chciałbym żadnych.
szczerze? Moim zdaniem w każdej wersji oszpecają Roverka. Oryginalne o niebo lepiej wyglądają. Ten chiński lexus style pasuje w sam raz na wiejskie disco
Ostatnio zmieniony przez tomirek Sob Mar 20, 2010 17:51, w całości zmieniany 1 raz
widze, ze chcesz się na dluzej z dowodem pozegnac do tego, jeśli ktoś by Ci w tyłek wjechal, to jestes w plecy bo za przyciemnione samemu lampy kazdy policjant wlepi Ci mandat a ten co CI zaparkowal w tylku powie, ze nie widzial np stopu i ma sprawe wygraną...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum