Mam okazję kupic Freelandera z 2002 roku 2.5 V6.
Prosze o opinie na temat tego samochodu jak i samego silnika?Ile pali taka jedynostka,jakie sa jej najwieksze bolączki?Slyszałem ze 2.5 V6 to najgorsza opcja we freelanderach...czy to prawda?
Dodam ze jest to przerobiony anglik.....na co zwroci szczegolną uwagę?Czy warto sie zainteresowac tym samochodem?
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 00:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie ma. Po przeróbkach daje radę założyć ale nie o to przecież chodzi.
Bari napisał/a:
?Slyszałem ze 2.5 V6 to najgorsza opcja we freelanderach...czy to prawda?
Też mi tak mówiono. Rozmawiałem kiedyś Przemo285 a konkretnie z ego wspólnikiem i V6 we Freelku potrafi się podobno zużyć po 100k km. Model bazuje po prostu na nazwie marki.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Też mi tak mówiono. Rozmawiałem kiedyś Przemo285 a konkretnie z ego wspólnikiem i V6 we Freelku potrafi się podobno zużyć po 100k km. Model bazuje po prostu na nazwie marki.
a dokladniej?Czemu we frelku ma sie zuzyc po 100k km a w np.R75 nie?
a co powiecie o tym automacie tiptronic?
ps.dzis sie dowiedziałem ze to nie przerobiony anglik tylko sprowadzony z USA....to na plus ale czy warto jednak pchac sie we freelandera V6 z automatem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum