Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 22:08
dobryziom napisał/a:
głupio że mamy takich "forumowiczów"
to sobie konto zlikwiduj
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 22:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Osobiście wolę alcara niż tą stronkę czeską. Zdjęcia samego boku, więc wyraźniej widać felgę. Zresztą przy zakupie Dotzów właśnie z alcara korzystałem by zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądało, no i przede wszystkim jest po polsku
Zastanawiam się czy by nie pomalować moich alu na czarno. Tylko nie wiem jak by wyglądał... nie mam zbytnio zdolności graficznych, mógłby ktoś się pobawić i trochę zvirtuować moje foto?
Jeśli felgi były by gęściej szprychowane... to ja bym je machnął na biało albo na kość słoniową... W przypadku tych co masz nie umiem powiedzieć jak by to wyglądało. Jeśli nie masz na aucie chromu, to można spróbować...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum