Drake91 ja założyłem krzesełka do przodu 216 coupe (trzy drzwiówka) pół skórzane i pasują idealnie a to że się składają to łatwiej się pod fotelami odkurza
Sam się rozglądam, ale bez regulacji to tak niebardzo.
Fotel obniżony maksymalnie ma taką samą wysokość jak ten bez regulacji czyli tylko można go podnieść jak ktoś jest normalnego wzrostu i tak z niej nigdy nie będzie korzystał więc śmiało można brać z anglika...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Fotel obniżony maksymalnie ma taką samą wysokość jak ten bez regulacji czyli tylko można go podnieść jak ktoś jest normalnego wzrostu i tak z niej nigdy nie będzie korzystał więc śmiało można brać z anglika...
Oj chyba nie. Do mnie jak ktoś pierwszy raz siada na fotel pasażera zawsze mówi co tak wysoko więc chyba jest na odwrót, maksymalnie podwyższony fotel kierowcy jest równy z fotelem pasażera
Pływak, jesteś pewien? Ja mam 193 cm wzrostu i dla mnie bardzo ważna jest regulacja wysokości.
Jeśli chodzi o pół-skórę z kanciaka to jestem pewny na 100% nawet przed chwilą jeszcze raz sprawdziłem. Regulacja na sam dół = fotel bez regulacji. Jeśli w nowszej 2setce można opuścić niżej to znaczy, że standardowo musi się bardzo wysoko siedzieć. W kanciakach siedzi się dość nisko co mi przy coś koło 188cm bardzo odpowiada...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Chyba u nas tak nie ma...
Ja zaczynam rozkminiać pomysł z odcięciem dolnej części mojego fotela i przyspawaniu do tego od ZRa, bo po co mi półskóry skoro nie będę dał rady jeździć.
Raczej fotel lewy z naglika nie bedzie meic regulacji wysokosci, ale nie jest problemem przełozyc poszycia materiałowe z gąbkami na stary stelaż pana fotela, taka "operacja" to 20 minut i fotel mozna montowac do auta. Wiec nic sie nie przespawuje, a operacja polega na zdjeciu poszyc z pana europejskiego fotela i załozeniu na stelaz poszyc z fotele angielskiego.
Hm... trzeba pewnie zdjąć pokrętła, wtedy poszycie, zostają same gąbki i na to narzucić poszycie półskórzane
PS. Od wersji 3d spokojnie podejdą do wersji 5d? Będzie można złożyć, ale to nic
Siema, w swoim R25 (5-drzwiowy) mam polskorzane fotele i tylnia kanape wyjete z MG ZR (jak wiadomo 3 drzwi). Wszystko pasuje elegancko. Wiec i do R200 powinno pasowac bo tam jest z tego co pamietam takie samo rozwiazanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum