Wygląda fajnie ale jest po przygodach. W pierwszym ogłoszeniu na zdjęciu wnętrza od strony kierowcy widzę włącznik świateł przeciwmgielnych przednich a w zdeżaku tych świateł nie ma.To tyle co na szybko zauważyłem
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 08:28
Oba bardzo ładne. Ale w przypadku obu sprawdziłbym powłokę lakieru. Nic nie widać, że były robione, ale jednak warto to sprawdzić. Co do włącznika przeciwmgielnych to bym się tym nie przejmował, każdy może sobie go włożyć w miejsce zaślepki. Auto ma podgrzewane fotele, to plus. Mnie się tylko nie podobają chromowane lusterka i zegary: białe po prostu nie pasują do tego auta, ale to już kwestia gustu. Tak czy siak, auto godne uwagi, ale jak każde do sprawdzenia.
mi równiez się podoba, białe zegary są seryjne (też mam) i według mnie prezentują się świetnie.
Oczywiście lusterka do wymiany.
Ok, ale najważniejsze, w załczniku fotka i zaznaczone miejsce gdzie coś śmierdzi, nie sądzicie?
[ Dodano: Czw Mar 25, 2010 19:26 ]
aha i kierownica wygląda naprawdę niezle jak na 150tyś. Te jasne bardzo szybko się przecieraja i wyglądają nieładnie
azer, po prostu zainteresowało mnie to, więc zdradź co tam wypatrzyłeś. Oprócz tego, że to coś srebrne odbija się na czarno i dookoła jest zakurzone, to nie wiem co jest nie tak
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 25 Skąd: Olsztyn
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 22:09
azer jakis tajemniczy jestes
ale spojrze wrazie co
zdjecia mimo wszystko dosc ladnie wykonane
ze bez dzwona auto to nie wierze, wiec lekkie zderzenie mnie nie przeraza
dawajcie dalsze uwago bo autko mi sie podoba jak na r 45
[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 22:09 ]
hej a czy jest jakis forumowicz z ilawy?????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum