Wysłany: Sob Mar 27, 2010 20:58 Witam wszystkich posiadaczy Rovera i MG
Witam
Od tygodnia jestem posiadaczem pięknego MG ZS 120.
Pochodzę z miejscowości Dobre(okol.Mińska Maz.)
Słyszałem o tym klubie wiele dobrego dlatego m.in. zdecydowałem się na zakup MG oraz na dołączenie do Was
Pamiętam jak w maju ubiegłego roku niektórzy z Was przybyli na pogrzeb do mojego kolegi który zginął w wypadku,pochodził z mojej miejscowości i był członkiem tego klubu(nick:Hubosza)
Mam nadzieję że będę mógł liczyć na Waszą pomoc,cenne rady no i oczywiście samemu służyć pomocą.
Cieszę się że tu jestem
Pozdrawiam wszystkich
_________________ Pozdrawiam Mariusz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 20:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pamiętam jak w maju ubiegłego roku niektórzy z Was przybyli na pogrzeb do mojego kolegi który zginął w wypadku,pochodził z mojej miejscowości i był członkiem tego klubu(nick:Hubosza)
Kto mógł ten przyjechał.
Planujemy z Viollą pojechać na grób do Huberta.
Mieliśmy jechać wczoraj, ale się nie udało więc pewnie zajedziemy tam za dwa tygodnie.
Może się tam spotkamy jeśli nie dojedziesz do tego czasu na spota bemowskiego.
Pozdrawiam i koniecznie dodaj fotki swojego bolidu do garażu.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum