jasne ale jak wspomniałem mam małą słabość do cultstylu i mnie osobiście w Rh600 nie widzą się alu np 5-cio ramienne.
Póki co większość jeżdżących jest banalna... jakichś stylowych czy szprychowanych to na 600-ce jeszcze nie widziałem na żywo. Cięzko na czymś oko zawiesić - sam szukam już dłuuugo...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
olek997, Wiesz co,myślę że dobry felunek dużo tu może wnieść,ale taki niebanalny coś o czym już wcześniej wspomniałem a'la cultstyle,coś takiego jak też właśnie Mayson ma na myśli
Mayson napisał/a:
jakichś stylowych czy szprychowanych to na 600-ce jeszcze nie widziałem na żywo. Cięzko na czymś oko zawiesić - sam szukam już dłuuugo...
Tak naprawdę, to ja mam jedno marzenie, jeśli chodzi o felgi - już to wielokrotnie tutaj wklejałem, to teraz tylko link podam - ale gdybym dorwał takie 17``, to już mogę umierać
http://forum.roverki.eu/g...y&image_id=1531
[ Dodano: Pon Mar 29, 2010 21:36 ]
Ale wiadomo - firma już chyba (?) nie istnieje (LM-TECHNIK), felgi z lat `80 bodajże... marzenie niespełnialne dlatego szukam czegoś, bo 15`` małe...
Tak naprawdę, to ja mam jedno marzenie, jeśli chodzi o felgi - już to wielokrotnie tutaj wklejałem, to teraz tylko link podam - ale gdybym dorwał takie 17``, to już mogę umierać
http://forum.roverki.eu/g...y&image_id=1531
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jak kiedyś gdzieś napotkasz, dawaj znać, a przybędę po nie z zaświatów
Perez, te pierwsze nawet pasują do 600-ki - nie mój typ ale dobrze wyglądają na aucie (tu na Forum były gdzieś foty takich 600-tek)
A te drugie były w opcji do Poloneza Atu
No nie do Poloneza, bo sasiad ma wlasnie Polda z takim felunkiem i roznia sie. W koncu to OZ. Nie prezentuja sie tragicznie, a napewno lepiej niz fabryka. Nie ukrywam, ze chcialbym je zmienic. Kolega ma piekne 17 prawie pelne z duzym parapetem do odsprzedania za 700zl, ale niestety narazie brak kasy. Na jego ACC prezentowaly sie slicznie. Zaraz postaram sie znalezc zdjecie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum