Jeszcze jedno.
Sprawdziłem dokładnie wszystkie światła i nie działa mi podświetlenie tablicy z tyłu, ale tylko po lewej stronie.
Również włączając światła pozycyjne świecą się tylko te z tyłu, a z przodu wogóle.
Teraz o ile podświetlenie tablicy to pewnie kwestia spalonej żarówki, bo po prawej się świeci, o tyle pozycyjne to pewnie bezpiecznik albo spalone żarówki, albo coś gorszego.
No właśnie gdzie jest bezpiecznik od pozycyjnych z przodu?
Na polskiej rozpisce znalazłem tylko pozycyjne z tyłu, ale z przodu sie nie doszukałem.
EDIT:
Doczytałem schematy w Rave i widzę, że problem będzie albo w żarówkach, albo przewodach, ponieważ skoro z tyłu się świecą to z przodu też powinny. Bezpieczniki są stronami, dla lewej i prawej.
EDIT2:
Zmiana żarówek zdecydowanie pomogła
_________________ Pierwsze auto - Rover 214i 1.4 8V 75KM '97r.
Piąte auto - Rover 214Si 1.4 16V 103KM '98r.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 22:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum