Czas biegnie do przodu i wielkimi krokami zbliża się termin kolejnego Zlotu Ogólnopolskiego. W tym roku chcielibyśmy Was zabrać w bardzo urokliwe i przepiękne miejsce. W tym miejscu, ani nawet okolicy żaden Zlot się jeszcze nie odbył. A mianowicie, chcielibyśmy Was zaprosić do Zakopanego!
Termin Zlotu: 27-30 maj 2010 (czwartek – niedziela)
Specjalnie Zlot organizujemy od czwartku, gdyż zdajemy sobie sprawę, że niektórzy będą mieli dość daleko do Zakopanego. W związku z tym, będzie można spokojnie sobie przyjechać i napawać się pięknymi widokami i urokiem polskich gór.
Mamy nadzieję, że spodoba się Wam ta propozycja i liczymy na sporą frekwencję, zwłaszcza że przygotowaliśmy dla Was niemałą niespodziankę!
Jak wiadomo, Zakopane to zimowa stolica Polski słynąca przede wszystkim ze skoków narciarskich. Dlatego, udało nam się wynegocjować z Polskim Związkiem Narciarstwa możliwość udostępnienia nam skoczni w sobotę. Chętni będą mogli pozwiedzać a śmiałkowie spróbować skoku niczym Adam Małysz. Mamy nadzieję, że nasza propozycja spotka się ze sporym zainteresowaniem.
Szczegółowy program Zlotu oraz zapisy uruchomimy po świętach wielkanocnych!
W imieniu Zarządu Klubu ROVERki.pl
Justyna ‘walkie’ Oracz
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 11:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 11:27
27 u mnie odpada, ale na 28-ego ewentualnie mógłbym wziąć urlop, a weekend mam wolny więc być może się skuszę tylko muszę porozmawiać z małżonką czy ona czasami nie będzie miała jakiś planów A będzie TV? Bo 30.05 jest GP Turcji
hehe... Jedyny dowcip dziś, na który dałem się nabrać - nawet sprawdziłem w kalendarzu, czy mam wtedy czas i zacząłem się zastanawiać, że przecież Zlot 4 dniowy powinien być w Boże Ciało, a nie tydzień wcześniej.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum