Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 19:26 [R200] Problem z zegarami !!
Witam mam problem z podświetleniem zegarów i deski rozdzielczej w rowerku 200 98r 1,4 16v Otóż nie świecą mi zegary i deska rozdzielcza cała ale radio i zegarek świeci nie mam pojęcia co może być nie tak bezpieczniki sprawne wszystkie Proszę o pomoc ,jeżeli był taki temat to przepraszam ale nie znalazłem podobnego a to jest osobny przypadek ??
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 19:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raczej na pewno żarówki, jak nie spaliły się to mogą nie stykać.
Raz już tak miałem że wszystkie 3 na raz przestały świecić, jak mocniej grzmotnąłem w górę to 2 się zaświeciły
Jeszcze raz sprawdze wszystkie i tą 8 ke wymienie na inny moze to coś da jutro wam dam znać czy pomogło i dzieki za odpowiedzi
[ Dodano: Pią Kwi 02, 2010 11:41 ]
Ok zrobione jednak to cos nowego niż pisaliście ale po części mieliście racje blaszki od gniazda bepiecznika nr8 nie stykały troche je podoginałem wsadziłem bezpiecznik i śmiga dzieki za pomoc i pozdro TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum