Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 13:21 [R75] Nie działają wycieraczki
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Mam taki problem włączam wycieraczki i cisza. Sprawdziłem na bezpiecznikach na stycznikach przy przesunięciach biegów prędkości wycieraczek cyka prąd tam dochodzi ale już tak jak by nie dochodził do silnika wycieraczek sprawdzałem silniczek działa. może ktoś ma jakiś pomysł na przyczynę mojego problemu?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 16:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 13:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale przełącznik daje sygnał i stycznik się załącza charakterystycznym pyknięciem przy zmianie stopnia pracy wycieraczek dodam że spryskiwacze działają normalnie
Wysłany: Wto Sty 06, 2015 12:22 R 75 Wycieraczki przód
R75 wycieraczki nie działają, podłączyłem kabel od akumulatora (minus) do silniczka wycieraczek i po tym zabiegu wycieraczki działają ale na dwóch biegach , za to zatrzymują się gdzie chcą w połowie szyby albo w innej pozycji , potrzebuję kilku włączeń aby powróciły do dolnej pozycji ,czasowe nie działają , spryskiwacze reflektorów nie funkcjonują. Czujnik deszczu nie działa , bezpieczniki są ok. Proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum