Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 18:39 pomoc w zakupie rover 75
witam mam zamiar kupic rovera 75 , o tym modelu nie wiem nic poprostu widzialem to auto i mi sie spodobalo
chce przeznaczyc okolo 20tys. zl
1. jakie auto wybrac diesel czy benzyna najlepiej zeby bylo jak najbardziej dynamiczne
2. gdzie najlepiej szukac allegro czy sa moze jacys spzredawcy w polsce godni polecenia
3. jesli ktos ma cos godnego polecenia bede wdzieczny
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. jakie auto wybrac diesel czy benzyna najlepiej zeby bylo jak najbardziej dynamiczne
2.5 V6 w benzynie
wolf napisał/a:
2. gdzie najlepiej szukac allegro czy sa moze jacys spzredawcy w polsce godni polecenia
Tak samo jak z innymi markami, gdzie się da. Możesz poszukać tu na forum.Niektórzy klubowicze chcą zmienić i wtedy masz szanse na auto ze znaną historią
wolf napisał/a:
3. jesli ktos ma cos godnego polecenia bede wdzieczny
Z tego co pamiętam użytkownik Zukowaty chce sprzedać doinwestowane autko
1. 2.5 lub ewentualnie CDTI (jedzie jak 2.0 V6. Dlaczego 2.5? Bo 2.0 pali tyle samo a nie jedzie a 1.8 to porażka. Diesle dynamicznością nie grzeszą a jak to nowoczesne klekoty są dość skomplikowane.
2.Allegro lub Roverki.pl
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ja na diesla nie narzekam , ale faktycznie najlepsze rozwiązanie to 2,5 w automacie.
oczywiście jeśli chodzi o zwykłe auto, bo są jeszcze 4,6 http://szukaj.pl.mobile.e...pl&pageNumber=1
mam 2.5 w automacie i jest naprawde spoko własnie machnąłem trase prawie 500km, jazda z prędkościami 130-160 i wyprzedzanie wszystkiego co się da (kolejna akcja policji pod krypotnimem "nie ma nas" ) i spalanie wg kompa 9,6-9,8
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
jestem ciekaw, jakie spalanie miałby CDT/CDTi przy takiej jeździe i jakby jechał, bo musiałem przyśpieszyć pod góre ze 130 do jakiś 160 i długo to nie trwało
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
to już chyba nie w klekocie A tak na poważnie to zrobiłem kiedyś jako pasażer trasę Poznań-Łódź na A2 z prędkościami 150-170 i spalanie wyszło ponad 8,5l czyli tyle co na mieście. Jutro rano lecę do Poznania i raczej mi się nie śpieszy, więc sprawdzę ile mi wyjdzie tak przy 120-130km/h.
Dobra Panowie, koniec OFFa bo to dział od innych spraw.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Zdjęcia niewyraźne, brak halogenów (świateł przeciwmgłowych).
Na zdjęciu pod panelem klimy- listewka jakaś czarna- jakby popalona??
A może to tylko tak wygląda na zdjęciu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum