O to wlasnie ten samochod dzisiaj bylem ogladac... koles chce sie zamienic ze mna na Focusa 2002r diesel w kombi....
Mam pare "ale" do ogledzin i prosze was o pomoc...
A wiec tak koles powiedzial ze czujnik deszczu i zmierzchu poprzedni wlasciciel rozlaczyl w serwisie bo go to denerwowalo.... pytanie do was ile moze kosztowac podlaczenie takiego czegos...
Szyba przednia niby jest grzana niestety nie zauwazylem w ogole siateczki ona naprawde jest nie zauwazalna kompletnie (pracuje w fabryce produkujacej autobusy i siateczka jest widzialna)
I teraz najwazniejsze... auto wszedzie szpary ma rowne zero zmian koloru naprawde auto nie wyglada jakby bylo po dzwonie lecz poduszka powietrzna pasazera a raczej obicie drewniane jest pekniete... i pytanie do was jakby mozna sprawdzic czy jest poducha??
No i prosze spojrzcie na zdjecie wnetrza ... nie pasuje mi cos z kierownica ze jest cala bezowa tym bardziej ze obicie foteli jest ciemne...
W ogole jak mozecie cos powiedziec na temat zdjec z allegro to prosze o opisanie z gory dziekuje wam za pomoc...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie ma ASR bo w 1.8 nie występował wcale, nie ma podgrzewanej szyby bo nigdy taka w 75 nie występowała, i czujnika deszczu też nie ma i nie było bo szyba jest bez czujnika. Kiera jest w porządku taka ma być, drewienko możliwe że pękło ze zdjęć ciężko się dopatrzyć czy słoje pasują. Sprawdziłbym go u PHJOWI w Nowym Mieście na kompie bo przebieg jest mało wiarygodny
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Zapomnialem dodac drewienko pekniete oraz skorka nad airbagiem troche poszarpana ... tak jakby podwazane bylo...
Może zdejmował żeby skrzypienie naprawić i zepsuł.
MG TF 160 srebrny pocisk
Jak na 1.8 to bogata wersja. Jak włożył w miejsce poduchy rezystory to kontrolka może się nie świecić, ale jak strzelają to obie i kiera też by była uszkodzona anie wygląda na wymienianą
[ Dodano: Pon Kwi 12, 2010 22:25 ]
Sprawdzić na komputerze T4 czy wsio ok, wtedy ci nawet przebieg może potwierdzić
MG TF 160 srebrny pocisk
Zadzwonilem do kolesia ze mam watpliwosci i zaprosil mnie na jutro do siebie abym zobaczyl go od spodu... on podlaczy komputer zebym zobaczyl czy istnieja jakies bledy... no i powiedzial ze ma urzadzenie do mierzenia szpachlu to tez mi pokaze ze nie jest walniety...
[ Dodano: Wto Kwi 13, 2010 19:50 ]
I probowalem cos znalezc na forum ale nie moglem powiedzcie mi ile wam pala 75 w automacie i w gazie
on podlaczy komputer zebym zobaczyl czy istnieja jakies bledy...
75tka zawsze ma jakieś błędy. Tak jest, było i będzie tylko że koleś na 100% nie ma T4. Na uniwersalnych testerach nie pokazuje sporej ilości komunikatów niestety.
[ Dodano: Wto Kwi 13, 2010 21:01 ]
lisek1988 napisał/a:
w automacie i w gazie
O matko jedyna! Dopiero spojrzałem że to 1.8 jest w automacie...jechałem ostatnio taką,,,jakaś pomyłka...no ale kwestia czy chcesz jakiekolwiek osiągi czy interesuje Cię po prostu auto.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum