Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 364 Skąd: Racibórz
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 21:09
Właśnie mam ale nie chodzi mi to tzn. mogę się zamknąć w aucie, alarm się uzbroi, załączam muzyke i alarm nie reaguje. I wychodzi na to że mam coś pokopane w alarmie
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 21:15
bastek napisał/a:
Właśnie mam ale nie chodzi mi to tzn. mogę się zamknąć w aucie, alarm się uzbroi, załączam muzyke i alarm nie reaguje. I wychodzi na to że mam coś pokopane w alarmie
Wychodzi na to, że albo czujka nie działa, albo przy zazbrajaniu się alarmu wychwyciła ruch w środku. Żeby się upewnić czy działa, zrób test z otwartą szybą. Pozwól by alarm się uzbroił (dioda mruga powoli) i włóż rękę do środka samochodu.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 364 Skąd: Racibórz
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 21:18
thef, jutro bedę nad tym dumać, apropo alarmu to wiem ze cos mam mieszane bo prócz ory diód koło rygli jest dodatkowa dioda która mruga całkiem inaczej więc coś było mieszane. Teraz pytanie czy to przypadkiem nie jest wyłączone.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 21:22
bastek napisał/a:
thef, jutro bedę nad tym dumać, apropo alarmu to wiem ze cos mam mieszane bo prócz ory diód koło rygli jest dodatkowa dioda która mruga całkiem inaczej więc coś było mieszane. Teraz pytanie czy to przypadkiem nie jest wyłączone.
Jakie masz sterowanie alarmem i centralnym, na podczerwień czy radiowo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum