Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 20:18 Witam serdecznie z lubelskiego
Witam wszystkich posiadaczy i wielbicieli Roverów. Aktualnie posiadam dwie Lancie z których oczywiście jestem ogromnie zadowolony ale powolutku przychodzi czas na zmianę. Pozwólcie, że trochę poczytam nt. Rovera 75 V6 2,5 bo tylko ten model bym chciał mieć. Jednocześnie rozglądam się na Lancia Thesis, jaguarem X-type oraz Saab 9-3.
Mój kolega z pracy ma Rovera 75 2000r. 2.0 CDi i bardzo sobie chwali.
No cóż tu jeszcze napisać na powitanie, tylko to żeby maszyny sprawowały się nienagannie i wszelkie naprawy były drobne i mało kosztowne.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 20:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ooooo Ziomek witaj! mam rodzinke w lubartowie i regularnie bywam w tym mieście srebrny 75 2.5V6 na blachac RZE albo bordowa Coupetka też RZE pozdrawiam!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
ooooo Ziomek witaj! mam rodzinke w lubartowie i regularnie bywam w tym mieście srebrny 75 2.5V6 na blachac RZE albo bordowa Coupetka też RZE pozdrawiam!
dziękuje wszystkim za miłe powitanie ...
ps. Markzo, jak będziesz w Lubartowie zadzwoń 697705150, może choćby na chwile się spotkamy, mieszkam na ul. Łąkowej w swoim domku (rodzina będzie wiedziała gdzie to jest)
ps. dla moderatorów, musiałem drugi raz się zalogować po podobnym nikiem, miałem problem z kompem, przepraszam za niedogodności.
pozdrawiam, Artur
Lancia kappa 2.0 szara
Lancia dedra 1.8 czarna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum