tak kupiony wypowiem się na forum jak się sprawy mają .Sprzedawca załatwia wszystkie papiery zaliczka 2000zł .Samochodem się przejechałem byłem na kanale .Ogólnie wszystko jest w ok naprawdę trzeba czasu żeby sprawdzić auto będę miał go w domu to sprawdzę.Cały koszt auta określam z opłatami normalnym ubezpieczeniem to jest około 22500.rok 2000 narka pozdr.maxbo
ps.auto będę miał za tydzień tj 24 lub 25 kwiecień albo sam pojadę albo przywiezie sprzedawca na lawecie
Nieprawda ASR w tych modelach byly montowane opcjonalnie.Mam ten sam model i ASR ma. Ten jest na wypasie.Jak wszystko bedzie gralo to limuzyna jak sie patrzy. Ma jeszcze kontrole trakcji co nie jest w opisie wymienione
Ostatnio zmieniony przez grota10 Sob Kwi 17, 2010 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum