Witam
Kupiłem ROVER i mam problem z wentylatorami.Działa mi tylko 4 bieg.Nie dość,że chodzi głośno to słabo dmucha.Jak mam to naprawić?Chciałem również zapytać o wskaźnik paliwa.Jak mam wyłączony samochód to i tak pokazuje stan paliwa.Tak powinno być?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak powinno być Roverek popkazuje zawsze ilość paliwa i tak ma być nawet jak wyciągniesz kluczyk... jeśli wentylator chodzi tylko na 4 biegu to masz do wymiany rezystor dmuchawy a jesli głośno chodzi to może się konczyc dmuchawa albo o cos trze.
Pozdrawiam firq
Co do słabego dmuchania to jeśli masz wersje z kimą to możesz mieć stary (czyli zapchany) filtr kabinowy (nazywany przeciw pyłkowym), inna opcja to zapchany wlot powietrza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum