Witaj sam szukam Roverka z pomorskiego i oprócz ostatniego 2 pierwsze oglądałem
1. auto 2 lata jak dobrze pamiętam w polsce miły gościu sprzedaje kupiony od handlarza jak dobrze pamiętam żona jeździła... strzelone w tył sprowadzone chyba z francji ma komplet dokumentów ale przebieg grubo przykwaszony, brak opon letnich ( dziwne ze 2 sezony na zimowych przejechał ) kilka rzeczy jest do wymiany i długo już go próbuje sprzedać przekonując że jeszcze aktualny ale niedługo
2. jest fajna technicznie zadbana ale opis dawno nieaktualny juz drugi miesiąc podobnie jak pierwszy próbuje sprzedać zaczynał od 12 tyś zł teraz chce 9 tyś zł ale do oplat tablice już nie ważne... skóra na żywo trochę bardziej wytarta wypucowany ogólnie ładny , wydech przyrdzewiały nie tylko końcówka ale generalnie nie jest taki zły... brak konkretnych info co kiedy wymieniane itp.
jest jeszcze jeden który oglądałem który sprzedaje "znajomy znajomego" http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12241843
sprzedaje go handlarz ale auto z tego co wiem użytek prywatny. powód wyjazd do córki zagranice ma swoje lata sprzedawna... tech bardzo zadbany naprawde bardzo ale strzelony przód bardzo dobrze naprawiony podłużnice całe ale z tyłem gorzej bo troszeczke inny odcień lakieru i ma trochę rdzy wokół przedniej szyby ale za 10 tyś odda bez większych negocjacji i można jechać jeszcze w dół z ceną.
ze wszystkich grubiej bym 2 sprawdził bo zrobił nie najgorsze wrażenie w odróżnieniu do pozostałych
Ja zastanawiałem się bardzo nad 3, fajne felgi i ogólnie też dobrze się prezentuje no i zarejestrowany, tyle ze 3 drzwiowy ale za limuzyne nie będe robił i trochę mnie dziwi te 81 kw, były takie silniki ? 2 też mnie od początku gnębi tylko że strasznie daleko jest odemnie (ponad 500 km) a moze orientuje się ktoś ile teraz dokładnie wynoszą opłaty rejestracyjne sprowadzonego samochodu?
Ja zastanawiałem się bardzo nad 3, fajne felgi i ogólnie też dobrze się prezentuje no i zarejestrowany, tyle ze 3 drzwiowy ale za limuzyne nie będe robił i trochę mnie dziwi te 81 kw, były takie silniki ? 2 też mnie od początku gnębi tylko że strasznie daleko jest odemnie (ponad 500 km) a moze orientuje się ktoś ile teraz dokładnie wynoszą opłaty rejestracyjne sprowadzonego samochodu?
co do tego czarnego TDI - silnik SDI 105 KM, przebieg na moje oko x2, do tego fotel pasażera bardziej wygląda na ściachany od kierowcy, brał bym VIN do sprawdzenia. Wydaje mi się też że był klepniety od strony kierowcy - gorzej spasowana maska/błotnik, brak przeciwmgiełka i reflektor jakby nowszy. ale to tylko po zdjęciach. Na żywno na pewno miernik lakieru by nie zaszkodził. pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum