podczas jazdy przy wyższej prędkości coś jak by blokowało ,jak by mu brakowało ropki a na dodatek po otwarciu maski gruszka do pompowania jest sciśnięta tak jak by się zapowietrzała , czy możliwe żeby przyczyną był zatkany wąż odpowietrzający od baku ,jak to sprawdzić i jeśli jest tak jak pisałem to jak odpowietrzyć czy przetkać tego węża
Ostatnio zmieniony przez kacper81 Nie Kwi 25, 2010 20:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:04
Proszę dopisać w temacie krótki opis problemu zgodnie z zasadami kącika
Jeśli pompka się zasysa, to albo ma zablokowany zaworek zwrotny, albo jest jakaś niedrożność w innym miejscu. Proponuje najpierw ściągnąć gruszkę i zastąpić ją samym wężem paliwowym.
Ja miałem ten sam problem, na początku założyłem jakąś nieoryginalną gruszkę, którą kupiłem za 50 zł ale jaka cena taka jakość, długo nie wytrzymała. Teraz jeżdżę bez gruszki i wszystko jest w porządku. Choć nie wiem czemu, za każdym razem jak odkręcam wlew paliwa zasysa mi się powietrze, tak jakby w korku nie było dobrego odpowietrzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum