Po wczorajszym ogladaniu wiem jeszcze, ze samochód jest sprowadzony z Włoch. Szyby rzeczywiscie są oryginalne i przebieg udokumentowany. Co do rys i zadrapań to trochę nieprawda, bo samochód na przednich drzwiach kierowcy ma sporą rysę na na tylnym zderzaku troche zadrapań - jedno i drugie widoczne na zdjeciach.
Pan sprzedający zapewniał mnie, ze z serwisem Rovera nie ma w Polsce najmniejszego problemu i że można go w Hondzie serwisowac. Serwis Hondy tego nie potwierdzi. Czy rzeczywiscie serwis jest bezproblemowy? Czy mogę prosić o polecenie kogoś w Krakowie, kto przed zakupem byłby w stanie sprawdzic ten samochód?
Dziekuje i podrawiam.
Basia
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 16:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 17:28
Ze spalaniem ktoś nieźle pojechał MI w mieście pali 8-9, na trasie myslę nie zejdzie poniżej 7.
O mamo 4l
Silnik wypucowany więc ciężko powiedzieć.
Maska tak sobie spasowana, ale ogólnie ten typ tak ma.
I brzydkie felgi
4l na sto to spali w trasie przy 60km/h na piątce ASO Hondy to bardziej w starszych roverkach się specjalizuje (tych na bazie hond concero, accord, legend). Generalnie Krakusy polecają warsztat pana Miodowicza. Jak chodzi o części to dobre układy z hurtowniami mają goście z warsztatu Henjan przy skrzyżowaniu ulic Judyma i Zakopianki - tacy moi znajomi, znają się na rzeczy. Przebieg wiarygodny, ale silnik aż za bardzo się błyszczy. Mogę zobaczyć woza (na tyle na ile się znam na mechanice, sam mam R820ti i poznałem go już na wylot...) ale pasowałoby aby jakiś właściciel R25 na to zajrzał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum