Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:11
tronsek napisał/a:
xtek, Poradziłeś sobie z problemem
Wlasnie nie bardzo. Troche z racji braku czasu...
Dzisiaj mi zgasl na skrzyzowaniu i nie chcial zapalic. Bardzo sie zdenerwowalem. Jak sie zatrzymal to wskazowka od predkosciomierza zaczela skakac na 120km/h i wyzej, chociaz stalem w miejscu. Obstukalem te skrzynke czarna, zapalilem i pojechalem dalej. Na zapalonym silniku popatrzylem na przekazniki w tym pudelku i jeden (Main Relay), ktory jest zwarty w czasie jazdy strasznie sie nagrzewa - mysle, ze to jego wina. Pewnie skonczy sie na wymienie skrzyneczki.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tego co wiem, ta skrzyneczka jest rozbieralna (przynajmniej u mnie). Daj ją jakiemuś dobremu elektrykowi aby Ci ją dokładnie sprawdził i ewentualnie naprawił, bo używki są dość kosztowne.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 01:00
Wlasnie wiem i nie chcialbym kupowac uzywki, a dorwanie nowego to raczej cud. Zamierzam zaraz przelutowac (mam troche zaciecia po ojcu elektroniku ) jeden nieuzywany wg RAVE, na miejsce tego Main Relay. Zobacze jak wtedy bedzie.
[ Dodano: Wto Kwi 27, 2010 02:00 ]
Przelutowałem ten jeden wolny przekaźnik na miejsce "main relay" i poki co problem ustal. Zanim to zrobilem bylo juz tak, ze gasl mi na srodku skrzyzowania i nie chcial zapalic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum