Mam znowu problem ze swoim Roverkiem , a mianowicie około miesiąca temu wymieniałem sprzęgło kompletne na Luk-a, (900 zł) i można powiedzieć, że niedługo po wymianie, jakiś tydzień, zaczęły mi wchodzić ciężko biegi, a w tej chwili mam objaw taki sam jak przed wymianą, tzn. jak chodzi silnik, to nie mogę włączyć żadnego biegu, a jak zgaszę silnik to biegi bez problemu wchodzą.
Czy to jest wina źle zamontowanego sprzęgła (mechanik coś spieprzył), czy może wada fabryczna sprzęgła i w tak szybkim czasie się rozleciało. Dodam, że Roverkiem nie jeżdżę ostro, a wręcz dbam o autko, jeżdżę spokojnie.
Czy ktoś z Was też miał podobny problem?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 22:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dobra dzięki Bordos za pomoc, tylko, że teraz nie mogę tego sprawdzić, bo samochód stoi już u mechanika Jestem ciekaw czy potwierdzi się to co powiedziałeś, czy mechanik to sprawdzi czy od razu weźmie się za rozbiórkę samochodu żeby zobaczyć czy sprzęgło jest w porządku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum